top of page

Het Start2live team

218864583_10223474229817145_6378715098670933469_n.jpg

Lore 

Hi, ik ben Lore!

Een intuïtief therapeut en gecertificeerd voedingscoach. Bel me gerust eens vrijblijvend op. Ik luister graag naar je verhaal en samen bekijken we of het aanbod van Start2live bij jou past!

Lees alvast mijn verhaal.

302957795_156693060346007_6079685940221447942_n.jpg

Natalia 

Hi, Ik ben Natalia!

Als gecertificeerde Yoga docente leg ik graag de verbinding tussen je 'body-mind & soul. Dit zowel in  individuele sessies evenals in groep.

Wil je graag meer hierover ontdekken? Geef me alvast een seintje! Scroll naar beneden om meer te lezen over mijn verhaal.

305131402_3376523922669651_2684747368362955757_n.jpg

Lore Alfarano

Ik hou van bijleren en hard werken, maar kan ook echt genieten van nietsdoen en heerlijk wegzakken achter de tv. Ik doe mijn best om fit te blijven (met fitness en gezonde voeding) en sta tegelijkertijd bekend als een Bourgondiër die houdt van lekker eten en drinken. Daarnaast praktiseer ik mindfulness en meditatie, en toch verlies ik af en toe mijn geduld of kan ik wel eens piekeren. Mijn acht uur slaap zijn heilig! Maar oh wat hou ik van dansen! En als het gezellig is, durf ik wel eens veel te laat in mijn bed te kruipen! Ik coach mensen in het doorbreken van ongezonde patronen en het helen van trauma’s, en toch ervaar ik soms ook enkele moeilijke momenten. 

 

Misschien wel een Atypische omschrijving als hulpverlener, wat ik hiermee probeer te zeggen is dat ik, net als jij, een mens ben. Een perfect imperfect individu! Vol met tegenstrijdigheden, probeer ik net als jou balans te vinden in mijn leven. Die lijn trek ik ook door naar mijn coaching trajecten. Ik ben geen coach die boven jou staat en je zal dicteren hoe je je leven moet leiden. Ik zit simpelweg langs jou om je professionele tools aan te reiken en je te begeleiden richting een authentiek en intuïtief leven. Samen gaan we eerlijk en kwetsbaar op pad. Jij en ik, als intuïtieve wezens, empowerend langs elkaar, help ik jou je innerlijke schoonheid te herontdekken en te houden van je imperfecte zelf! Mijn klanten omschrijven mijn coachingsstijl dan ook als zeer laagdrempelig, warm, empathisch en outside-of-the-box.”

 

Wie doet nu wat bij START2LIVE?

LORE ALFARANO

  • Voedingscoaching: afslanken, aankomen of simpelweg meer balans krijgen en gezonder leven aan de hand van voeding. Met een wetenschappelijke scholing in zowel voedingscoaching als de psyche van de mens, kijkt Lore verder dan simpelweg calorieën tellen. Ze leert je terug intuïtief eten en ontdekken welke voedingsstoffen geschikt zijn voor jouw lichaam en levensstijl! Het doel is steeds dat jij een gezonde relatie tot voeding ontwikkelt en duurzame resultaten kunt bereiken die je op lange termijn kan volhouden.

  • Intuïtieve therapie: Lore vertrekt vanuit een holistische benadering met een verbinding tussen body, mind & soul. Ze gebruikt diverse methodieken om jou te coachen door je blokkades. Wil je werken aan thema’s zoals: onzekerheid, zelfliefde, ongezonde gewoontes, faalangst, relaties, balans tussen werk en privé? Of wil je je gewoon overall terug goed voelen in je vel? Dan ben je bij Lore op het juiste adres. Ontdek er meer over in ons aanbod!

  • Energetische heling: aan de hand van lichaamswerk (op basis van Reiki, chakra-, edelsteen- en soundhealing) worden blokkades opgeheven waardoor de levensenergie weer vlot kan doorstromen en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Lore is ingewijd om Reiki te geven volgens het Usui system of natural healing.

 

Opleidingen: Reiki Master volgens het Usui System of Natural Healing, Energetisch therapeut, erkend hypno- en regressietherapeut volgens de National Guild of Hypnotists, Precision Nutrition L1 (diploma voedingscoach), Geschoold in 'Solution focused Brief therapy' en 'ACT', Bachelor Maatschappelijk werk.  

NATALIA AL MBAIDIN

  • Yoga thérapie: dit is een lichaamsgerichte therapievorm waarbij je eigenlijk een sessie op maat krijgt, afgestemd op jouw situatie. Het is “de toepassing van de filosofie en oefeningen van yoga binnen een therapeutische setting om gezondheid en welzijn te bevorderen – inclusief een persoonlijk assessment, het stellen van doelen en lifestyle ondersteuning”. Natalia maakt op maat van je noden een sessie, waarvan je de voordelen niet enkel op de mat ervaart, dieper nog, met continuïteit voel je veranderingen in je levensbewustzijn en geluk ervaring doorheen elke dag.

  • Yoga - Embodied movement groepslessen/ workshops: Onze groepslessen richten zich vooral op het beoefenen van zachte evenals actieve Yoga met daarin ruimte voor dans, Qi Gong en zelfmassagetechnieken, soundhealing, meditatie en ademhalingstechnieken. Je kan opteren voor fysieke lessen te Genk (Ntertainment danschool), Antwerpen (The Brick, Release of 1 day retreats) of het online Yoga aanbod (pas vanaf 03/2024 opnieuw beschikbaar)

 

Opleidingen: Yoga: RYT- 500 (Yoga Alliance Certified): [Yin Yoga en meditatie, Yoga nidra, Restoratieve Yoga, Yin en energie (Traditionele Chinese geneeskunde), Yin en Qi gong, Myofacial release, Vinyasa sequencing (Ayurvedische leer), Trauma sensitieve Yoga healing level 1, Prenatal Yoga, Meditation teacher training. Breathwork Basics] Soundhealing, afgestudeerd als Maatschappelijk assistente met diverse interne coachingsopleidingen bij SBS SkillbuilderS.

Actieve opleidingen: Mat Pilates intensive bij Basi Pilates, Face Yoga, Yoga voor kinderen, voetreflexologie en eeuwige leerling van het leven :)

 

 

Natalia Al Mbaidin

"Beschrijven wie ik ben blijft een uitdaging, want woorden en teksten vangen zelden de diepte van een persoon. Ik geloof sterk in het ervaren, want dat vertelt meer dan welke foto of geschreven woorden dan ook. Mijn reis naar innerlijke rust was lang en soms hobbelig. (nu nog =)) Jarenlang worstelde ik met het impostersyndroom, de gevolgen van migratie en diepgewortelde onzekerheid samen gepaard met chronische darmproblemen, angststoornissen en zeer veel slapeloze nachten. Dans was mijn toevluchtsoord, mijn eerste genezingswijze. Op vierjarige leeftijd begon ik met ballet, een ervaring die me het gevoel gaf te zweven, waar ik een connectie voelde met mijn eigen wezen door middel van beweging. 

Met de jaren combineerde ik mijn interesse in de menselijke psyché en studies met andere vormen van beweging, met name de eeuwenoude kunst van Yoga. Voor mij is beweging de kern van ons optimaal functioneren. Ik omarm de overtuiging dat door diverse bewegingsvormen we dieper in contact kunnen komen met onszelf. Ik geloof sterk dat lichaamswerk en lichaamsgericht werken verder gaan dan alleen spraaktherapie. Jouw lichaam vertelt het jou eerst, ik gids je enkel om beter te leren luisteren en om dan te kunnen vocaliseren op wat er speelt.

Mijn doel is om deze verschillende aspecten te integreren. Als Maatschappelijk werker, coach, lichaamswerker, Yoga-docente en in vele andere facetten van mijn expertise, heb ik waardevolle kennis vergaard. Ik wil deze kennis inzetten om een brug te slaan tussen beweging, creativiteit en het welzijn van mensen. Mijn missie is om een ruimte te creëren waarin mensen niet alleen leren, maar ook ervaren hoe beweging, psyché en welzijn hand in hand gaan om een diepere verbinding met zichzelf mogelijk te maken. Ik wil een brug slaan tussen de diepgaande spirituele essentie van deze eeuwenoude kunsten en onze moderne perceptie ervan als louter een fysieke activiteit. Het is mijn passie om met mijn holistische visie studenten te gidsen tot een diepere relatie met hun lichaam te ontwikkelen. " 

WhatsApp Image 2022-09-03 at 8.27.49 PM (1).jpeg
302666006_5323134814408054_453805444854758395_n.jpg

LOVE AND

BE LOVED

UNLEASH YOUR GREATNESS

bottom of page