top of page

'Your body,
Your home'

Ben je het beu om:

Honger te lijden en geen resultaten te boeken?

In de war te zijn door de overload aan informatie over de verschillende dieetvormen?

Extreme diëten te volgen om toch maar niets te kunnen volhouden? 

Weinig energie te hebben en lusteloos door het leven te gaan? 

Verslaafd te zijn aan voeding en emotioneel te eten?

Je onzeker te voelen in je vel? 

En wil je daarvan in de plaats:

Je  fitter, sterker en zelfzekerder voelen?

Je lichaam beter leren kennen?

Leren wat een gebalanceerd, gezond eetpatroon precies inhoudt?

Graag je doelen bereiken zonder extreme honger te lijden? 

Die gezonde levensstijl voor de rest van je leven kunnen volhouden?

Dan ben je op het juiste adres! Met de Start2live voedingscoaching werk ik aan duurzame veranderingen. Het implementeren van een gezonde en vooral gebalanceerde levensstijl zal ervoor zorgen dat je nooit meer het gevoel zult hebben te ‘moeten diëten’. 

 

De Start2live voedingscoaching is uniek want iedere actie die we samen ondernemen is:

  • Realistisch en duurzaam

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat plotse grote veranderingen te veel stress bezorgen, waardoor je de nieuwe gewoonten niet kunt volhouden op lange termijn. Daarom werken we met kleine realistische stapjes die je dagdagelijks kan toepassen. Groot succes is namelijk de optelsom van kleine acties die je consistent kan volhouden. Vandaar werk ik het liefst met trajecten. Zodat we de tijd en ruimte krijgen om samen duurzame veranderingen te bereiken! 

  • Op maat van je levensstijl en voorkeur

Je bent nog een persoon buiten het gezond eten en sporten. Er zijn heel wat factoren waar we rekening mee mogen houden zodat de gezonde levensstijl subtiel geïmplementeerd kan worden in je levensstijl. We staan stil bij vragen als: hoeveel uur werk je? heb je tijd om te koken? Heb je kinderen of een partner waar je rekening mee moet houden? Hoeveel tijd heb je om te bewegen per week? Welke vorm van beweging vind je leuk? Wat eet je graag en wat lust je absoluut niet? Waar reageert je lichaam op?

  • Holistisch benaderd, steeds in verbinding met je body, mind & soul

Wist je dat voeding een zeer grote impact heeft op je psychisch welbevinden? Als je bepaalde voedingsstoffen eet die je lichaam moeilijk kan verdragen, kunnen er angsten, depressieve gevoelens, controledrang, en veel meer optreden. En omgekeerd heeft je psyche ook een impact op je eetgedrag; denk maar aan emotioneel eten of binge-eaten. Ook je slaap, beweging en je cultuur hebben een invloed op je relatie tot voeding. Je eetgedrag veranderen lukt dus niet zonder te kijken naar je psychologie en de context waarin je je bevindt. Met een specialisatie in psychosociale hulpverlening werk ik samen met jou aan het doorbreken van ongezonde gewoonten en blokkades. Dit maakt de voedingscoaching binnen start2live uniek.

  • Wetenschappelijk & intuïtief onderbouwd

De methodieken die ik gebruik zijn wetenschappelijk onderbouwd en beïnvloed door het intuïtief leven. Je lichaam vertelt je precies wat je nodig hebt en welke voedingsproducten wel of niet goed voor je zijn. Tijdens de voedingscoaching zoeken we samen uit welk eetpatroon het beste bij jou past! Aan de hand van voedingseducatie, leuke oefeningen en een intensieve opvolging leer ik jou alles over de werking van het lichaam, ik help je je lichamelijke signalen beter te herkennen, ongezonde patronen te doorbreken, meer van jezelf te houden en vooral een gezonde relatie tot voeding te ontwikkelen.

Leer intuïtief eten en leven: ontwikkel een gezonde relatie met voeding en JEZELF!
Aangezien we grote veranderingen nastreven op vlak van je gezondheid en psyche, werkt Lore enkel met voedingstrajecten van 20 weken. Gedurende 10 individuele sessies wordt ieder levensdomein onder de loep genomen vanuit een holistische visie. Afhankelijk van je noden kan er gewerkt worden aan topics zoals: work-life balance, relaties, beweging, assertiviteit, slaappatroon en nog veel meer. Je kan hiervoor alle tools van Lore inzetten (spraaktherapie, energetisch werken, regressietherapie). Je krijgt een uitgebreide cursus met theorie en oefeningen om sterker in verbinding te treden met (en te houden van) jezelf. Je leert je lichamelijke signalen herkennen, ongezonde gewoonten doorbreken en een gezonde relatie tot voeding ontwikkelen.
Daarbovenop starten we met een uitgebreide anamnese en functionerings-analyse, én krijg je 7/7 WhatsApp opvolging zodat al je doelen optimaal bereikt worden.
 

Praktische informatie:

Locatie: Locatie: Hasselt (net buiten de grote ring, met voldoende parkeermogelijkheden). Indien gewenst kunnen de gesprekken ook digitaal doorgaan.  

bottom of page