top of page

wo 27 dec

|

Hasselt

Ontdek de helende kracht van 'Reiki 1'

Ben je op zoek naar een transformerende reis van innerlijke rust, balans en genezing? Ontdek dan de magische wereld van Reiki I, de eerste stap op het pad van energetische heling en intuïtief leven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ontdek de helende kracht van 'Reiki 1'
Ontdek de helende kracht van 'Reiki 1'

Tijd en locatie

27 dec 2023, 18:00 – 28 dec 2023, 22:00

Hasselt, Maastrichtersteenweg 285D, 3500 Hasselt

Over het evenement

Wat kun je verwachten?

 • Levensveranderende Energie: Leer werken met universele levensenergie om blokkades op te heffen en positieve energie te laten stromen.
 • Zelfgenezing: Ontdek hoe je je eigen lichaam en geest kunt genezen met eenvoudige maar krachtige technieken.
 • Inzicht in Energiecentra: Verken de chakra's en leer hoe je ze in balans kan brengen voor een optimale gezondheid en welzijn. Als energetisch therapeut geeft Lore je tal van extra theorie omtrent het chakrasysteem boven op de klassieke Reiki theorie.
 • Praktische Toepassingen: Leer Reiki toe te passen op jezelf, anderen en zelfs op situaties om positieve veranderingen te bewerkstelligen. We gaan oefenen, oefenen en nog meer oefenen!
 • Gecertificeerde Training: Word een gecertificeerde Reiki I-beoefenaar en ontvang de tools om deze prachtige helende kunst in je dagelijkse leven te integreren. Gedurende 8 uur krijg je intensieve opleiding, met daarbovenop nog eens 3 digitale follow-up momenten om jouw spirituele vooruitgang te evalueren.
 • Gratis Extra's: Schrijf je in en ontvang een uitgebreid E-handboek, een klein geschenkje, tal van praktische oefeningen, een waardevolle geleide meditatie en een certificaat van voltooiing.

Wacht niet langer! Transformeer je leven en start je reis naar innerlijke heling vandaag nog. Beperkte plaatsen beschikbaar!

Schrijf je nu in voor Reiki I en ontdek de wonderen van energetisch helen! 

Praktisch:

Data: 27 en 28 december van 18u00 tot 22u00. De drie follow-up momenten worden in groep afgesproken.

Locatie: Hasselt (net buiten de grote ring met voldoende parkeermogelijkheden). 

Inclusief: koffie, thee, water. Acht uur theorie en oefeningen, drie digitale follow-up momenten, een uitgebreid E handboek, een certificaat. Verdere opvolging via whatsapp en de mogelijkheid tot doorstroom naar Reiki II.

Wat breng je zelf mee: een dekentje en hoofdkussen, warme en gemakkelijke kledij.

Liefs,

Lore

Tickets

 • REIKI 1 ticket

  € 225,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page