top of page

Mindset Training:

Word de CEO van je eigen leven!

Start2live biedt een 'mindset' training aan; letterlijk ‘the golden ticket to a different life’. Aan de hand van deze intensieve training ga je met jezelf aan de slag.  We starten het avontuur met zelfontdekking en bewustwording, om dan terug controle te krijgen over je denken, voelen en handelen. We staan stil bij negatieve gedachten, destructieve gedragingen en je relaties met naasten.  Het doel is een gebalanceerd leven te creëren, met een sterke mindset en een krachtig lichaam. Dit gebeurt in een veilige omgeving waar iedereen de kans krijgt om van elkaar te leren, elkaar te motiveren en zelfs te stimuleren tot een hoger niveau.  

Word de CEO van je eigen leven!

Zit je vaak vast in je hoofd? Lukt het niet om het 'twijfelen en zorgen maken' aan de kant te schuiven. Of zoek je naar tools om nog meer bewustzijn te creëren? Dan is deze training echt iets voor jou!

  • Wanneer? Omwille van COVID 19 werd dit aanbod on hold gezet!

  • Hoe laat? /

  • Waar? Kapelstraat 3, 3550 Heusden-Zolder

  • Kostprijs? 360 euro (Indien je eerder een lezing/workshop of VIP begeleiding hebt gevolgd, ontvang je 10 % korting)

Wat is Growth en Fixed Mindset?

Carol Dweck, is de grondlegger van deze theorie, die stelt dat de manier waarop je je eigen talenten en vaardigheden ziet in hoge mate bepaalt hoe deze zich zullen ontwikkelen. Sommige mensen geloven dat talenten en vermogens vastliggende eigenschappen zijn. Ze hebben er een bepaalde hoeveelheid van (‘veel discipline’, ‘geen ruimtelijk inzicht’) en dat is het dan. Deze ‘fixed mindset’ kan mensen beperken in hun succes. Zij gaan zich dan namelijk sterk richten op het bewijzen van hun talenten en vermogens enerzijds, en het verbergen van tekortkomingen anderzijds. Ze reageren defensief op fouten of tegenvallers, omdat ze vrezen dat die zouden wijzen op een gebrek aan talent of aanleg. Ze zijn ook meer geneigd om belangrijke kansen in hun loopbaanontwikkeling te laten schieten. Die zien ze namelijk niet zo zeer als kans op leren en groei, maar als risico om te falen en ‘door de mand te vallen’.

 

In de tegenhanger daarvan, de ‘growth mindset’, geloven mensen dat zij hun talenten en vermogens kunnen ontwikkelen door inzet, opleiding en volharding. Hun focus ligt niet op slim over komen, of op het oppoetsen van hun imago. Zij zijn juist leergierig, durven kansen te benutten en leren van de resultaten. Ze werken graag met mensen die hen uitdagen om te groeien, ze durven eerlijk te kijken naar hun tekortkomingen en ze zoeken naar manieren om die te verbeteren. Start2live vertrekt altijd vanuit een 'growth mindset'.

Met deze training werken we aan het ontwikkelen of versterken van een Growth mindset op de drie levensdomeinen: Lichaam, geest en ziel (drijfsveer).

Een growth mindset volledig belichamen is onze motto: een liefde voor leren, een openheid voor feedback en het vermogen om obstakels onder ogen te zien en te overwinnen.

Are you ready to unleash your greatness?

growth-vs-fixed-mindset.png
bottom of page