top of page

Online Yoga lessen

YIN YOGA STRETCH

EASY VINYASA

YIN YANG FLOW

Hoe zien de lessen eruit? 
De lessen bestaan uit een afwisseling van Yin Yoga, slow Vinyasa en een mix van beiden: Yin/Yang yoga. Afhankelijk van de Yoga sessie die je kiest, kan je zowel jezelf als je lichaam optimaal stimuleren en aanpassen aan je persoonlijke noden. Er wordt naast fysieke oefeningen ook theoretische omkadering gegeven.

'Grensverleggend, diep, rustig, ontspannend & helend'
Vind je het prettig om wat langer in een houding te blijven? Voel je je beter bij het feit dat je een houding kunt aanpassen zodra deze te zwaar wordt? Als je in beide gevallen ja zegt, dan zijn onze Yin Yoga groepslessen jouw stijl. Heerlijk rustig én verfrissend. 

Alleen als je volledig ervaart dat je lichaam is zoals het is, kom je bij yoga verder. Daartoe geeft Yin Yoga je alle tijd. Een Yin yogales gaat over stretchen, meditaties en ademhalingsoefeningen. De oefeningen zijn zacht en ontspannend en je blijft lang in eenzelfde houding zodat je goed kunt observeren wat er met je lichaam gebeurt. Bij Yin Yoga gebruik je elke houding om je lijf beter te voelen. Zo leer je je grenzen accepteren en dan ineens … lukt de oefening wel. 

 

Vinyasa daarentegen bestaat uit vloeiend aan elkaar verbonden houdingen door een combinatie van adem en beweging (vinyasa’s). Omdat er geen pauzes zijn tussen de houdingen, ontstaat er een soort ‘flow’. Vinyasa kent geen vaste series en volgordes van houdingen. Met veel creativiteit ontstaan steeds weer nieuwe combinaties en opeenvolgingen van houdingen. Waar Yin Yoga zich meer focust zich op de soepelheid van gewrichten ligt bij de actieve Vinyasa flows de nadruk op het versterken van je spieren!

Door de beide vormen van yoga actief te beoefenen kun je de kwaliteit van je leven sterk beïnvloeden, of liever gezegd verbeteren. Je voelt je er fysiek beter en fitter door, je wordt leniger en het zuivert je energieke lichaam.

Hoe schrijf ik me in?
Je kan je inschrijven door op onderstaande knop te drukken en je les te reserveren in onze planning.
Nadien ontvang je een bevestigingsmail met onze betalingsgegevens. Indien de betaling voldaan is, verkrijg je een link om deel te nemen aan een online sessie naar keuze. 

Kostprijs:
Momenteel geen online lessen gepland:

Online les van 60 min- 75 minuten : €15


Beschikbaar vanaf september 2023:

Online Workshops ' Het pad naar meer rust en zelfrealisatie' met Yoga:  25 

 

buiten Yoga
bottom of page