top of page

Intuïtieve spraaktherapie 

Je lichaam vertelt je alles wat je moet weten. Het geeft je precies aan wanneer iets te veel is, wat je nodig hebt, welke onzekerheden je mag loslaten, welke trauma’s geheeld mogen worden. Je moet er alleen naar leren luisteren. Daar kunnen wij je bij helpen. Het is Lore haar missie om bij deze vorm van therapie je te begeleiden doorheen het proces van zelfliefde, richting het intuïtief leven. Laag per laag pelt ze de geconditioneerde delen van je identiteit af tot je bij je authentieke kern komt. Ze helpt je om je ‘mind’ beter te begrijpen, de fysieke signalen van je ‘body’ beter te erkennen en je passie binnen je ‘soul’ pad te (her)ontdekken. 

Tijdens iedere sessie wordt er op maat gewerkt. Lore bekijkt samen met jou naar wat je nodig hebt en gebruikt al haar kennis en skills om je zo snel mogelijk beter te doen laten voelen. Dit kan spraaktherapie zijn om je inzicht te doen laten krijgen in je denk- en handelingsprocessen, maar ze kan evengoed Reiki zijn (energetische heling) of hypno-/regressietherapie toepassen om trauma’s te helen en blokkades op te heffen.

Wat levert dit jou op? Een positiever zelfbeeld, krachtigere aarding, minder fysieke kwaaltjes en minder mentale stress; overall een gelukkiger leven. Er ontstaat een balans tussen je body, mind & soul en je leert authentiek en intuïtief sterk in het leven staan. 

Herken je jezelf in de volgende uitspraken?

 • "Ik ben niets waard, de anderen doen het zoveel beter"

 • "Druk, druk, druk... Ik krijg precies nooit iets gedaan."

 • "Ik blijf altijd maar uitstellen, ik wil echt niet falen..."

 • "Wanneer ik geen goedkeuring krijg van anderen, voel ik mij niet goed genoeg."

 • "Ik voel mij futloos, weinig energie om vooruit te gaan."

 • "Mijn leven wordt geleefd, echt genieten van de kleine dingen kan ik niet."

 • "Ik ben niet goed genoeg."

 • "Ik kan me niet meer herinneren dat ik mij echt gelukkig voelde."

 • "Mijn hoofd staat nooit stil; altijd maar verschillende nare gedachten."

 • "Ik wil gewoon meer rust."

 • "Ik durf me niet blootstellen aan anderen."

 • "Al mijn relaties mislukken, wat is er mis met mij?"

 • "Waarom overkomt dit mij allemaal?"

 • "Ik loop vast in mijn communicatie naar anderen, waarom begrijpt niemand mij?"

 • "Waarom val ik toch altijd op zo types?"

​​

Wil je net een leven omarmen los van deze gedachten of gevoelens? Dan is intuïtieve - of energetische/hypnotherapie echt iets voor jou. Te lang worstelen met bepaalde patronen maakt je fysiek en mentaal moe. Samen zoeken we naar de oorsprong van je stressgedachten of psychisch lijden omdat dit soort lijden enorm slecht is voor je lichaam. 

Omdat we geloven in de kracht van het proces, raden we sterk aan meerdere sessies in te boeken om optimale resultaten te behalen. Rond welk thema je ook wenst te werken, is het belangrijk te beseffen dat duurzame veranderingen tijd nodig hebben. Het proces van zelfontwikkeling loopt nooit lineair omhoog, het is een reis van vallen en opstaan. Maar het is echt wel de investering waard als je achteraf vrij door het leven kan stromen. ​

Hoe?

Lore begeleidt je tijdens deze trajecten, dit ofwel Fysiek te Hasselt of via zoom!

Regressietherapie

Wat is regressietherapie?

Regressie is een vorm van psychotherapie waarbij de therapeut je helpt om terug te gaan naar vorige ervaringen in je leven om de oorsprong van je huidige problemen of emotionele blokkades te begrijpen en te genezen.

Dit wordt gedaan door middel van begeleide visualisaties en hypnose om je terug te brengen naar herinneringen uit je kindertijd of jeugd.

Door deze herinneringen te onderzoeken en te begrijpen, kan je emotionele blokkades, negaieve overtuigingen en onopgeloste emoties oplossen die je in het hier-en-nu beperken.

Hierdoor zal je zelfbeeld drastisch verbeteren en zal je de gewenste verandering in je leven kunnen realiseren. Aan de hand van regressietherapie kunnen grote resultaten bereikt worden.

Voor wie is regressietherapie geschikt?

Blijf je botsen op bepaalde problemen? Word je steeds getriggerd in, of trek je steeds bepaalde situatie(s) aan? Merk je op dat spraaktherapie niet de doorbraak of verandering geeft die je wenst? Dan is de kans groot dat de oorzaak van je probleem bij een gebeurtenis in het verleden ligt.

Regressietherapie kan helpen bij het behandelen van verschillende problemen, zoals: angsten, gevoelens van onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, emotioneel eten, faalangst en uitstelgedrag, bindings- en verlatingsangst, relatieproblemen, depressie, fobieën, trauma’s, lichamelijke klachten, en nog veel meer.

Een voorwaarde tot een succesvolle sessie is echter de mogelijkheid om in hypnose te gaan. Dit kan op voorhand niet gegarandeerd worden.

Wat is hypnose en is het gevaarlijk?

Hypnose is een toestand van verhoogde concentratie op de stem van de hypnotherapeut. Tijdens de hypnose wordt het ‘bewuste’ enigszins op de achtergrond geduwd door je in een staat van diepe ontspanning te brengen. Het ‘onderbewuste’ wordt naar de voorgrond gehaald zodat je in hoge mate ontvankelijk bent voor suggesties die een verandering en verbetering in je leven teweegbrengen.

Je hebt steeds de keus of je de suggesties zal aanvaarden of verwerpen. Het is dus onmogelijk dat je gemanipuleerd wordt in het vertellen of doen van zaken die indruisen tegen je eigen waarden. Tijdens de sessie heb je m.a.w. ten alle tijden de volledige controle. Het is ook onmogelijk om in hypnose te ‘blijven’. Na de sessie mag je met de auto rijden.

 

Praktisch

Tijdens een eerste sessie nemen we de tijd voor een uitgebreide intake. Deze duurt daarom 90 tot 120 min.  Follow-up sessies duren 60min. Hoeveel sessies je nodig hebt, is afhankelijk van het probleem. We bespreken dit tijdens het intakegesprek.

Wens je regressietherapie te combineren met andere vormen van coaching (zoals spraaktherapie, reiki of voedingscoaching)? Kies dan voor een traject intuïtieve therapie en geniet van korting. De sessies gaan door te Hasselt. 

bottom of page